Kherson

Marriage Agency

Saker att undvika nar man pratar med en kvinna fran Ukraina

När man pratar med en person från Ukraina är det både viktigt och rentav nödvändigt att undvika vissa saker. Genom att undvika vissa saker blir sannolikheten större att personen vill prata med en, vilket är det som vissa eftersträvar i sin kontakt med andra. Nedan följer en lista på saker som ska undvikas:

1. Undvik sexuella anspelningar och påhopp. Ni känner inte varandra och om personen inte tar initiativ till att prata på ett sätt som har sexuella undertoner har hen heller inget intresse av att utsättas för detta. Ingen är intresserad av att få skamlösa förslag, information om vad du skulle ”vilja göra” med personen eller få osmakliga bilder på ditt könsorgan skickade till sig. Låt bli! Anledningen till detta är att det kan uppfattas som väldigt hotfullt och otryggt av personen som utsätts för det. Det är dessutom olagligt och går under lagen sexuella trakasserier.

2. Kommentera aldrig personens utseende. Personen har med stor sannolikhet inte bett om din åsikt eller om dina recensioner av sitt utseende, därför ska du heller inte delge detta. Att kommentera någons utseende är att förminska personen och ett sätt att objektifiera personen på. Detta går inte i linje med att visa respekt och bete sig bra mot en annan person.

3. Anledningen till detta är att det går inte att lära känna en person genom att kommentera ­ eller få sitt utseende kommenterat av ­ någon. Om du har respekt för kvinnor ska du heller inte objektifiera dem eller försvara ditt beteende med att dina ”avsikter var goda”. Beteendet uppskattas ej. Låt bli!

4. Bete dig aldrig respektlöst. Var inte elak mot personen, försök inte såra hen, önska inte utföra hämnd på personen. Ta ansvar för dina egna känslor och ditt uppförande. Ha aldrig en monolog. Skäll inte ut en person. Dåligt beteende går aldrig att rationalisera eller acceptera. Anledningen till detta är för att det bygger på en irrationell idé om att andra personer är skyldig dig någonting, varpå du blir arg när det visar sig att det inte alls är så. Och dessutom: Vill du att någon har kontakt med dig på grund av pliktskyldighet eller på grund av egenvilja?

5. Tjata aldrig. Om en person säger nej så är det nej som gäller. Försök inte få ur personen en förklaring, försök aldrig få personen att ändra sig. Värna om personens integritet och acceptera hens ställningstagande. Skriv inte flera meddelande på rad till personen om hen slutat svara dig ­ personen är ointresserad och vill inte ha kontakt med dig. Sluta höra av dig. Acceptera att ni inte har en relation och om du fortsätter kontakta personen framstår du bara som gränsöverskridande och obehaglig. Anledningen till detta är att ingen gillar när folk tjatar på dem. Om du undrar över något kan du fråga en gång och inte fler. Om personen inte vill svara på frågan får du acceptera det. Personen är aldrig skyldig dig ett svar bara för du ställt en fråga.

Ukrainska tjejer de vackraste i världen och smart.


5 Tips How To Flirt With A Girl


      
 
       04/02/12

Kherson Restaurants & Discos.
Read more...03/21/12

Come to Kherson City.
Read more...03/15/12

Kherson Apartments & Hotels.
Read more...03/11/12

Kherson Personals.
Read more...02/25/12

Are Ukrainian Brides Looking for a “Western” Husband or a Better Life?
Read more...02/17/12

Welcome to our Kherson marriage agency.
Read more...07/03/17

Beautiful Kherson women
Read more...20/04/17

Eastern European wife
Read more...15/05/17

Ukrainian beauties online
Read more...

Russian women profiles